Terrain à bâtir à vendre

395000€

Immoweb code : 11406858
Immoweb code : 11406858

Aperçu

1163 mètres carrés de terrain
340,00 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een uitzonderlijke investering in een prachtige groene omgeving? Dan hebben wij dé ideale locatie voor u! Gelegen in een rustige zijstraat van de prestigieuze villawijk Smokkelpotstraat, vindt u dit royale perceel van maar liefst 1123m². Hier kunt u uw droomhuis realiseren of een complete renovatie uitvoeren van de bestaande villa.

Ligging

Deze prachtige locatie biedt het beste van twee werelden: de rust van een doodlopende straat en de nabijheid van de belangrijkste invalswegen. U bevindt zich net achter de befaamde Rodenburg te Marke, wat betekent dat u geniet van een oase van groen en sereniteit, terwijl u toch snel en gemakkelijk toegang heeft tot alle nodigefaciliteiten en verbindingen.

De Villa

De huidige woning heeft veel potentieel maar vraagt om een grondige renovatie. De indeling bestaat uit een ruime inkomhal, een keuken, een living, een bureau en een dubbele garage. De bovenverdieping biedt vier slaapkamers, een badkamer en een zolderruimte met tal van mogelijkheden.

Bouwgrond

Indien renovatie niet uw voorkeur heeft, biedt dit perceel ook de perfecte gelegenheid om van de grond af aan een nieuwbouwproject te starten. Stel u voor: uw eigen architectonisch meesterwerk, volledig naar uw wensen en noden ontworpen, te midden van het groen en met alle voordelen van deze unieke ligging.

Kenmerken van het Perceel:


Grootte: 1123m²
Gelegen in een zijstraat van de pr

Contacter