Terrain à bâtir à vendre

150000€

Immoweb code : 11245384
Immoweb code : 11245384

Aperçu

282 mètres carrés de terrain
531,91 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zonnig georiënteerd perceel bouwgrond (vooral achteraan), met een oppervlakte van 282 m². Het oud woonhuis dat daar tot voor kort op stond werd recentelijk op kosten van de verkoper gesloopt met als bedoeling daar een nieuwe woning op te trekken. Er werd een sloopvergunning afgeleverd, en er werd een bouwplan opgemaakt door een architect. De funderingen van het afgebroken huis zijn nog aanwezig. Hierdoor kan er gebouwd worden aan 6% BTW in plaats van 21% BTW.

Tot op een diepte van 22,30 m. vanaf de rooilijn is de breedte van de grond 5 m. Daar aanpalend ligt een stuk achtergrond met een breedte van 12,85 m. op een diepte van 8,05 m., alsook nog een stuk grond met een breedte van 7,87 m. op een diepte van 6,07 m. Bijgevolg kan de nieuwbouw woning beschikken over een zeer ruime en zonnige tuin die zuidgericht is.

Deze grond is bestemd voor het bouwen van een ééngezinswoning van het type: “lint-bebouwing” (genre bel-étage). Er is geen B.P.A. (bijzonderder plan van aanleg) van toepassing noch enige verkavelingsvoorschriften.

De voornaamste bouwvoorschriften zijn :
- Er moet gebouwd worden in de aard, stijl en genre als deze van de aanpalende huizen, dus even hoog, en even diep ;
- Er zijn in totaal 3 bouwlagen toegelaten ;
- De kroonlijsthoogte van de buur is de maximale hoogte voor de kroonlijsthoogte van de te bouwen woning ;
- De bouwdiepte van het gelijkvloers, alsook van de verdiepingen moet gelijk zijn als deze van de aanpalende won

Contacter