Terrain à bâtir à vendre

450000€

Immoweb code : 11279565
Immoweb code : 11279565

Aperçu

1564 mètres carrés de terrain
287,72 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar de ideale plaats om uw droomhuis te bouwen? Lees dan zeker verder!
Deze locatie biedt het beste van twee werelden: de serene rust van het platteland gecombineerd met het gemak van stedelijke voorzieningen. Op een steenworp afstand vindt u vlotte verbindingen naar belangrijke invalswegen, wat uw dagelijkse pendel naar werk of school aanzienlijk vergemakkelijkt. Daarnaast is er een uitstekende toegang tot het openbaar vervoer, waardoor alle hoeken van Sint-Niklaas en ver daarbuiten moeiteloos bereikbaar zijn.

Deze unieke bouwkavel spreidt zich uit over een royaal perceel van 1564 m² en geniet van een breed straatfront van 20,25 meter. Voor het ontwerpen van uw woning biedt de locatie een gevelbreedte van maar liefst 12,5 meter, waardoor u een ruime vrijheid heeft in het ontwerp van uw toekomstige huis. Het perceel is perfect georiënteerd en biedt een optimale indeling voor zowel wonen als tuinieren. Nog een belangrijk voordeel: er rust geen bouwverplichting op deze grond, waardoor u alle tijd kunt nemen om uw plannen tot in de perfectie uit te werken.

Dit is uw kans om de fundering te leggen voor een thuis waar u en uw gezin nog jaren van zullen genieten. Met zijn geweldige ligging, ruime afmetingen en de flexibiliteit die het biedt, staat deze bouwgrond garant voor de realisatie van uw droomhuis. Wacht niet langer en zet vandaag nog de stap naar uw toekomstige thuis. Voor meer informatie of een bezich

Contacter