Terrain à bâtir à vendre

Immoweb code : 11352644
Immoweb code : 11352644

Aperçu

478 mètres carrés de terrain
470,71 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Een uitstekende gelegenheid wacht op u in het bruisende centrum van Sint-Niklaas. Met een gunstige bestemming voor industriële ontwikkeling, biedt deze grond met een perceeloppervlakte van 478,28 m² een veelbelovende investeringsmogelijkheid in een bloeiende zakelijke omgeving. Met een strategische ligging aan de Singel in de kern van de stad, profiteert u van optimale connectiviteit en toegang tot een scala aan faciliteiten.

Deze opwindende kans omvat niet één, maar twee naast elkaar gelegen bouwpercelen, waardoor de mogelijkheden voor uw droomproject werkelijk grenzeloos zijn. Deze specifieke bouwgrond, gelegen op een prachtige locatie, grenst direct aan een ander perceel dat ook te koop staat bij Bourich Vastgoed, waardoor u de unieke kans krijgt om een aanzienlijk groter stuk grond te verwerven voor uw bouwambities.

Grijp deze kans om uw industriële visie te verwezenlijken op deze perfect gelegen locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze onmisbare kans om uw zakelijke ambities te verwezenlijken in het centrum van Sint-Niklaas.

Contacter