Terrain à bâtir à vendre

1250000€

Immoweb code : 11343156
Immoweb code : 11343156

Aperçu

6257 mètres carrés de terrain
199,00 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op zoek naar de ideale locatie om je droomhuis te bouwen met uitzicht op de Schelde en in de ongerepte natuur?

Dit ruim perceel grond met een totale oppervlakte van 6.257 m² biedt de perfecte kans om je eigen paradijs aan het water te creëren, met als enige overburen het natuurreservaat "Kijkverdriet" en het jachtpaviljoen d'Ursel.

EXTRA TROEVEN:

Voor deze bouwgrond zijn reeds plannen gemaakt (©Studio Klein Brabant - Bornem) en is er een goedgekeurde bouwvergunning aanwezig.
Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, gas en elektriciteit

KENMERKEN:

Locatie: Deze prachtige bouwgrond is gelegen aan de oevers van de Schelde in Steendorp, waardoor je kunt genieten van de sereniteit van het water, terwijl je op slechts een boogscheut afstand van Antwerpen, Brussel of Gent bent. Overigens biedt de streek fantastische mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. De ideale combinatie van rust en bereikbaarheid.

Oriëntatie en inplanting: De vergunde woning wordt zodanig ingeplant dat de tuin zuidwestelijk gelegen is, waarbij de leefruimtes gecreëerd werden op de eerste verdieping met uitzicht op het water, wat betekent dat je de hele dag door van het unieke zicht en het zonlicht kunt genieten. Perfect voor natuurliefhebbers, zonaanbidders en diegenen die graag buitenleven.

Oppervlakte: Met een royale grondoppervlakte van 62 are en 57 centiare, heb je voldoende ruimte om je droomproject te ontwerpen, inclusief een prachtige tuin, terrassen en nog veel meer.

Bouwvergunning:

Contacter