Terrain à bâtir à vendre

168000€

Immoweb code : 11131885
Immoweb code : 11131885

Aperçu

895 mètres carrés de terrain
188,00 € m²

Description

Terrain à bâtir

Désolé il n'y a pas de traduction française. Mooie, centraal gelegen bouwgrond voor open bebouwing op een zuid georiënteerd perceel van 8 are 95 centiare op de Industrieweg in Tessenderlo.
Gelegen tussen de gezellige centra van Tessenderlo en Paal, met hun winkels, scholen en horeca. Ook de op- en afrit van de E313 is slechts op enkele minuutjes rijden.
Het perceel is maar liefst 23 meter breed en ongeveer 44 meter diep, wat heel wat mogelijkheden biedt.
Het perceel is gelegen binnen een goedgekeurde, niet vervallen verkaveling. Het is gelegen in een zone voor open bebouwing. De afstand van een niet gemeenschappelijke zijgevel tot de zijdelingse grens van de kavel moet tenminste 3m bedragen.

De breedte van de voorgevel bedraagt minimum 7m en maximum 2/3 van de kavelbreedte (Bouwbreedte mag dus maximaal 15,3 meter bedragen.)
Eén of twee bouwlagen toegelaten, maximum 6 m hoogte vanaf de dorpel tot de bovenkant van de kroonlijst.
De maximum diepte der gebouwen is aangegeven op het plan en in elk geval beperkt tot 20 m. De maximum diepte van de hoofdgebouwen op de verdieping is 17m voor alleenstaande. De dakvorm moet plat of hellend dak (max 45°) zijn.

De verkaveling verwijst naar de bouwvoorschriften van het BPA.

Er zijn dus heel wat mogelijkheden op dit mooie perceel.

Spreekt dit perceel jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info/bouwvoorschriften. Wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlic

Contacter