Terrain à bâtir à vendre

450000€

Immoweb code : 11145056
Immoweb code : 11145056

Aperçu

5493 mètres carrés de terrain
81,92 € m²

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit PERCEEL BOUWGROND is gelegen te Zulte met name in de Wielkensstraat 15. Dit betreft een totale perceel grond met een totale oppervlakte van maar liefst 5.493 m²!!! Op dit perceel kan U een ALLEENSTAANDE VILLA bouwen of 2 WONINGEN!!!

RENOVATIE:
Indien U wenst te renoveren kan dit met behoud van de bestaande inplanting, als min. 60% van de buitenmuren behouden worden EN eventuele uitbreidingen minder dan 100% van de bestaande vloeroppervlakte beslaan.

NIEUWBOUW:
Het bouwen van één of maximaal twee gekoppelde eengezinswoningen is hier mogelijk!
U dient rekening te houden met een bouwvrije stroken rondom van minstens 10 meter en er een bebouwbare oppervlakte van min. 200 m² voor één woning en 300 m² voor twee gekoppelde woningen resteert.
Het perceel dient over een volwaardige toegang tot de openbare weg te beschikken wat op heden ook het geval is.
Het dient te gaan om eengezinswoningen waarbij alle functies in het hoofdgebouw worden voorzien.
De woning mag bestaan uit een gelijkvloerse verdieping met kroonlijsthoogte max 4 m, met een zadeldak of met een platdakverdieping binnen voormeld gabariet mits een bouwvrije strook van 10 m wordt gevrijwaard t.o.v. omgevende perceelsgrenzen. In de tuinzone wordt de normale tuinaccomodatie - beperkt tot deze die vrijgesteld zijn van vergunning - toegestaan.

Contacter