Terrain à vendre

285000€

Immoweb code : 11324644
Immoweb code : 11324644

Aperçu

4690 mètres carrés de terrain
60,77 € m²

Description

Parcelle pour Deux Maisons Jumelées à Lichtervelde

Dit prachtige stuk grond biedt een zeldzame gelegenheid om te wonen in een rustige omgeving in Lichtervelde, een charmante gemeente in West-Vlaanderen. Gelegen in een vredige buurt, omringd door groen en landelijke schoonheid, biedt deze locatie de perfecte setting voor een ontspannen en comfortabel leven.

Het perceel bestaat uit twee ruime percelen voor halfopen bebouwingen, elk met voldoende ruimte voor een gezinswoning met een eigen tuin. De grond is gunstig gelegen nabij alle voorzieningen, zoals winkels, scholen en recreatiemogelijkheden, waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen, stellen of individuen die op zoek zijn naar een evenwicht tussen rust en bereikbaarheid.

Met zijn vlotte toegang tot de nabijgelegen steden en snelwegen, biedt dit perceel niet alleen een idyllische leefomgeving, maar ook een uitstekende investeringsmogelijkheid voor wie op zoek is naar vastgoed in een groeiende en gewilde regio.

Wonen op dit stuk grond betekent genieten van de sereniteit van het platteland zonder in te boeten op het gemak van stedelijke voorzieningen. Grijp deze kans om een droomhuis te bouwen op een plek die rust, comfort en levenskwaliteit belooft. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden die dit unieke aanbod te bieden heeft.

Onder voorbehoud van goedkeuring gemeente kan er normaliter gebouwd worden tot 2x 1000m3 door 2 huisnummers.

Troeven
* Gunstige ligging
* Veel mogelijkheden


1) Stedenbouwkundige bestemming
Ag: Agrarisc…

Contacter