Terrain à vendre

Immoweb code : 10807642
Immoweb code : 10807642

Aperçu

1468 mètres carrés de terrain
278,61 € m²

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Charmante woning met drie slaapkamers en naastliggende bouwgrond met een totale oppervlakte van 14a 68ca, gunstig gelegen in Veerle-Laakdal.

Het gezellige centrum van Veerle bevindt zich op wandelafstand. Op enkele minuutjes van de woning bereik je de verschillende centrumdorpen; Groot-Vorst, Klein-Vorst, Eindhout, Diest, Geel en Meerhout. De ligging heeft heel wat voordelen, zo vind je op wandelafstand een warme bakker, openbaar vervoer en een lagere school. De Lekdreef en het bos van Averbode bevinden zich op slechts enkele minuutjes fietsen. Ook ben je zo op de op- en afrit van de E313 die slechts enkele minuutjes rijden is.

Via de inkomhal, komen we binnen in de ruime woonkamer(30 m²). De aanwezigheid van de houtkachel zorgt voor extra gezelligheid, ook genieten we hier van veel natuurlijk lichtinval dankzij de vele grote ramen. Aansluitend vinden we de keuken (10.40 m²), die onder meer voorzien is van een kookplaat, een wasbak en een koelkast. Aan de achterzijde van de woning is een leuke veranda (17.80 m²). Op het gelijkvloers bevindt zich tevens de badkamer (4 m²) met douche en lavabo. Ook is er een apart toilet aanwezig.

Op de verdieping treffen we drie toffe slaapkamers (6.80, 12 en 13.10 m²). Er is een grote zolderruimte (25 m²), die veel mogelijkheden met zich meebrengt ter stockage. Ook is er een handige en droge kelder (8 m²).

Deze woning werd stevig gebouwd in 1972, wordt verwarmd op maz

Contacter