Terrain à vendre

525000€

Immoweb code : 11057184
Immoweb code : 11057184

Aperçu

2351 mètres carrés de terrain
223,00 € m²

Description

Terrain

Désolé il n'y a pas de traduction française. Interessante projectgrond voor het bouwen van 4 woningen met een gunstige ligging
Op de Mannenberg in Scherpenheuvel, vlakbij de op- en afrit E314 ligt deze interessante projectgrond met de mogelijkheid tot het bouwen van 4 woningen. Scholen, winkels en openbaar vervoer liggen in de zeer nabije omgeving.
Daarbij zijn er 1 HOB en 3 open bebouwingen voorzien.
Lot 1 voor het bouwen van een HOB heeft een oppervlakte van 474,83 m². Lot 2 (open bebouwing) heeft een oppervlakte van 538,89 m². Lot 3 (open bebouwing) heeft een oppervlakte van 765,83 m². Deze 3 loten hebben een zuidgerichte tuin.
Lot 4 (open bebouwing) heeft een oppervlakte van 572,32 m² en een westgerichte tuin.
Deze projectgrond werd nog niet verkaveld. Het plan komt uit een haalbaarheidsstudie van een gespecialiseerd architectenbureau.
Contacteer ons voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.
Spreekt deze ruime gezinswoning jullie aan? Contacteer ons via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder.

Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied (P- score A / G- score A).

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www

Contacter