Triplex à vendre

490000€

3 chambres 181 mètres carrés

Immoweb code : 10859201
Immoweb code : 10859201

Aperçu

3 chambres
181 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit ruime triplex appartement, gelegen aan de rand van het prachtige Brugge, is een ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en voldoende ruimte. Met drie ruime slaapkamers waarvan 1 met dakterras en een bewoonbare oppervlakte van 181m² , biedt dit appartement voldoende plaats voor iedereen.

Naast de 3 zeer ruime slaapkamers en een moderne open keuken (met 2 ovens, koelkast, keramische kookplaat en vaatwas) met een balkon vinden we een grote leefruimte met eethoek en een handige wasberging vlakbij de keuken en gastentoilet.

Een riante badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en ingemaakte linnenkast creëert een oase van rust! Een apart nachttoilet maakt dit helemaal af.

Op de hoogste verdieping is er een grote zolder aanwezig over de volledige oppervlakte van het appartement, hier kunnen nog bijkomende ruimtes gecreëerd worden.
Beneden is er een handig afgesloten doorrijsas met fietsenstalling en een ruime eigen koele berging.
Achteraan zijn er nog 2 ruime afzonderlijke afgesloten garageboxen.

Naast dit alles, beschikt dit appartement ook over enkele extra voordelen.

Het appartement werd volledig gerenoveerd in 2010, wat betekent dat het voorzien is van moderne en hoogwaardige afwerkingen en voorzien van hoogrendementsglas rondom, 82mm PUR isolatie in de muren en 160mm dakisolatie. De lichte en luchtige leefruimtes creëren een aangename sfeer en bieden voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het comfort van thuis.
Hierdoor heeft het a

Contacter