Triplex à vendre

349000€

2 chambres 156 mètres carrés

Immoweb code : 11280338
Immoweb code : 11280338

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
156 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Unieke, lichte en authentieke triplex met 3 kamers en terras in het gegeerde Deurne Zuid. De toplocatie tussen twee parken krijg je er zo bij.
In de aparte, lichte inkomhal - met plaats om je fietsen te zetten - vallen de hoge plafonds en originele terrazzovloer meteen op. De eerste verdieping is een aaneenschakeling is van drie prachtige, lichte ruimtes. Je hebt hier dus heel wat plaats voor een zithoek, een leeshoek, een eethoek, en zelfs een bureauhoek. De achterste leefruimte heeft een extra troef: de dubbele deur die uitgeeft op het fijne, privatieve terrasje! De keuken bevindt zich achteraanis voorzien van een gasvuur, een dampkap, oven, dubbele spoelbak, heel wat kastruimte én de aparte inox koelkast.
Weer op de hal heb je nog een apart toilet, en van hieruit gaan we naar de tweede verdieping, waar de slaapkamers en de badkamer zich bevinden.
Die badkamer, helemaal achteraan op het derde, is lekker ruim en licht en werd in 2017 helemaal vernieuwd. Je hebt hier ook nog een lavabo met een groot lavabomeubel, een brede spiege en aansluiting voor was en droogmachine.
Voor de badkamer heb je nog een tussenkamer op een witgeschilderde plankenvloer. De master bedroom bevindt zich aan de straatkant, inclusief twee grote ramen, een sierschouw en een witgeschilderde plankenvloer. De derde kamer bevindt zich daarachter, naast het aparte toilet. Tevens heb je nog een ruime kelder van 33m².
Voor meer info: https:/

Contacter