Triplex à vendre

* 795000€

3 chambres 188 mètres carrés

Immoweb code : 11127508
Immoweb code : 11127508
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
3 salles de bains
188 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Waarom kiezen voor deze woning?
Het is simpel, u krijgt veel meer ruimte, het huiselijke gevoel van een woning, en kunt tevens genieten van de sociale beleving. Je deelt de Begijnhofsite met andere bewoners, waarmee je weleens aan de praat geraakt.
Het Convent hof ter Bloemen biedt een unieke woonervaring die het beste van verschillende woonsferen combineert.
Bij het betreden van de triplex woning valt meteen de ruimtelijkheid op, dankzij de verschillende niveaus die verbonden zijn door een centrale trap. De inrichting is uitnodigend, met warme lijnen en slim gebruik van ruimte.
Op het eerste niveau bevindt zich de bureaukamer, badkamer, wasplaats en de masterbedroom met een dressing ensuite waar de ruimte naadloos in elkaar overvloeit. Elk niveau biedt u de mogelijkheid om een personenlift te instaleren mocht dit op een later leeftijdsfase aan de orde komen.
We komen vervolgens op het tweede niveau, waar zich de hobbyruimte, tweede slaapkamer en een extra badkamer bevinden.
Dakramen zorgen voor veel natuurlijk licht, de praktische indeling en privatieve toegang tot elk verdiep geven de triplex die extra originele toets.
Kortom, het origineel wonen in een triplex woning biedt een moderne, exclusieve woonervaring met veel ruimte en flexibiliteit. Met slimme indelingen, hoogwaardige afwerkingen en mogelijkheid tot installatie van een privé lift, is het de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit.

Ce bien fait partie du projet Klein Begijnhof Gent

Contacter