Triplex à vendre

469000€

3 chambres 179 mètres carrés

Immoweb code : 11234580
Immoweb code : 11234580

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
179 mètres carrés habitables
Étage : 3
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een luxueus, energiezuinig (Label A) met E-peil 23, recent (2020) appartement op een toplocatie met zicht op de Markt te Lokeren? Lees dan zeker even verder.

Het appartement op de 3de verdieping is zeer centraal gelegen. Residentie "NOVA" is op wandelafstand van centrum/winkels/scholen/station/openbaar vervoer.
Het grote appartement (179m²) is voorzien van 2 terrassen, ideaal wie heel de dag van de zon wenst te genieten! Wandelliefhebbers kunnen terecht in de groene omgeving nabij het Bospark/Verloren Bos of "Molsbroek".

Indeling:
GLV: Een private afgesloten autostaanplaats. Ruime inkomhal met brievenbus en toegang tot de lift of vaste trap.
3deV: Via de voordeur komen we terecht in de inkomhal met ingemaakte kasten en voorzien is van een apart gastentoilet.
Vervolgens is er de woonkamer, te bereiken via een afgesloten glazen deur, die beschikt over zeer veel natuurlijke lichtinval met prachtig zicht op 'De Peperbus' ook wel gekend als de 'Sint-Laurentiuskerk.'
De woonkamer is afgewerkt in een hoogwaardige keramische tegel en de ramen zijn voorzien van isolerende hoogrendementbeglazing.
Via het grote schuifraam kan je naar het eerste zonnige terras dat uitkijkt op de prachtige Markt. Verder is er nog een hyper-geïnstalleerde open keuken met ingerichte toestellen, voorzien van een extra bergruimte met aansluiting droogkast/wasmachine.
4deV: Verder biedt het appartement nog 2 ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom een inloopdressing heeft. Op deze ve

Contacter