Triplex à vendre

389000€

4 chambres 134 mètres carrés

Immoweb code : 11325150
Immoweb code : 11325150

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
134 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit prachtige triplex appartement in Sint-Andries is een unieke vondst in de vastgoedmarkt. Gelegen op een rustige locatie, biedt dit appartement alle comfort en luxe die je maar kunt wensen. Met een privelift die rechtstreeks in het woongedeelte komt, is het gemakkelijk om toegang te krijgen tot dit ruime en bemeubelde appartement.

Met 4 slaapkamers en 2 badkamers is er voldoende ruimte voor een groot gezin of om gasten te ontvangen. Het appartement is recent volledig gerenoveerd, waardoor het een moderne uitstraling heeft gekregen en van alle gemakken is voorzien. De bewoonbare oppervlakte van 134 vierkante meter biedt genoeg ruimte om te genieten van het dagelijkse leven.

Wat betreft energiezuinigheid is dit appartement ook goed op orde. Met een EPC-waarde van 162 en een energielabel B.
.
Of je nu op zoek bent naar een ruimte voor je gezin, een plek om te delen met huisgenoten, of gewoon een plek om te genieten van al het comfort dat een triplex appartement te bieden heeft, dit appartement in Sint-Andries is zeker een bezoekje waard. Met zijn moderne uitstraling, ruime indeling en gunstige ligging, is dit een top woonst die niet snel te evenaren is.
Bel ons voor een bezoekje!

Contacter