Triplex à vendre

260000€

3 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 11172020
Immoweb code : 11172020

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Instapklare triplex nabij het hartje van Temse

Op zoek naar een appartement met veel ruimte, natuurlijke lichtinval en parkeermogelijkheden? Dan bent u bij het juiste appartement terechtgekomen!

Het appartement is gelegen in de Eeckhoutdriesstraat. Dit is op een boogscheut van het centrum en ook vlakbij verschillende faciliteiten en invalswegen.

U komt het appartement binnen in de lichtrijke inkomhal. Vanuit de inkomhal kan u zich begeven naar de leefruimte, het gastentoilet, de berging, het balkon en de eerste verdieping. De ruime leefruimte (37m2), met open keuken, beschikt over mooie natuurlijke lichtinval. De volledig uitgeruste keuken beschikt over een enkele spoelbak, vaatwasser, koelkast, diepvries, keramische kookplaat, dampkap en oven. Op deze verdieping bevinden zich dan ook nog het gastentoilet en de berging met de aansluitingen voor de wasmachine en droogkast.

Als u in het appartement naar boven gaat, komt u op de verdieping waar zich drie slaapkamers en een badkamer bevinden. De badkamer is uitgerust met een bad in combinatie met een douche, een enkele wastafel en een toilet. Vanuit één van de slaapkamers kan je ook nog naar een 4e kamer die ook als zolderkamer dienst kan doen.

Is dit wat u zoekt, maar is parkeerplaats noodzakelijk? Dan hebben wij goed nieuws voor u!
Verder is er ook nog de mogelijkheid om een garage aan te kopen voor 25.000 EURO.

Is dit wat u zoekt? Plan dan zeker uw bezoek in via 052 46 38 03! Tot binnenkort!

Contacter