Villa à louer

4 chambres

Immoweb code : 9388652
Immoweb code : 9388652

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
1240 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
INDIEN U EEN BEZOEK WENST IN TE PLANNEN, KAN U DIT ENKEL AANVRAGEN VIA WWW.HILLEWAERE.BE VIA DE RODE KNOP

Prachtige moderne villa in landelijke en residentiële omgeving te Achel op perceel van 1.240 m² met mooi aangelegde tuin rondom. Gezellige, lichte woonkamer, volledig ingerichte leefkeuken, wasplaats, hoofdslaapkamer, ingerichte badkamer, dressing en inpandige garage op het gelijkvloers. Op de verdieping 3 bijkomende slaapvertrekken, ingerichte douchekamer en apart toilet. Prachtige tuin met overdekt en verwarmd terras. Zeer mooi object!

Beschrijving:

Via de inkomhal met gastentoilet komt u in de ruime en lichte leefruimte, welke beschikt over hoge plafonds en mooie houten vloer. De leefruimte is opgedeeld in een gezellige zithoek met open haard en een mooi eetgedeelte. Grote raampartijen bieden u een prachtig zicht over de tuin achteraan. Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de prachtige en volledig ingerichte leefkeuken (combi-oven, vaatwasser, inductiekookplaat en koelkast) met aparte ontbijthoek (voorzien van gashaard e TV-aansluiting). Vanuit de keuken heeft u toegang tot de wasplaats met ingemaakte kasten, voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
Op het gelijkvloers is tevens de hoofdslaapkamer gelegen met aansluitend dressing en ingerichte luxe badkamer (dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche, toilet en bidet).
Via de natuurstenen trap in de inkomhal komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 bijkomende slaapkamers en een voll

Contacter