Villa à louer

5800€ par mois

5 chambres 394 mètres carrés

Immoweb code : 11017159
Immoweb code : 11017159

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
394 mètres carrés habitables
2920 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Sfeervolle inkomhal met vestiaire kasten en gastentoilet op blauw stenen vloer.
Lumineuze leefruimte en eetkamer met open haard en volle eikenhouten parketvloer. Via een dubbele stalen deur bereik je de geïnstalleerde keuken die uitzicht geeft op de XL tuin en toegang biedt tot het uiterst gezellige overdekte Heritage-terras. De bijkeuken/wasplaats geeft doorgang naar de ruime garage voor 2 wagens en dito fietsen. Op de eerste verdieping bevinden zich de masterbedroom met ensuite badkamer en dressing 2 ruime slaapkamers, een volwaardige badkamer, apart toilet en last but not least een multifunctionele ruimte onder eikenhouten spanten die dienst kan doen als home-office, biljartkamer of uiteraard als extra ruime slaapkamer. Via de trap bereiken we de hoogste verdieping waar zich nog 2 slaapkamers en een zolderruimte bevinden.
Deze villa is voorzien van sfeervolle verlichting en kwalitatieve overgordijnen. De tuin is goed georiënteerd, volledig omheind en biedt veel privacy.
Topmobiliteitsscore en op wandel/fietsafstand van winkels, openbaar vervoer en scholen. Kortom een instapklaar en luxueus familiehuis.

Contacter