Villa à louer

1450€ par mois

3 chambres 172 mètres carrés

Immoweb code : 11357821
Immoweb code : 11357821

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
172 mètres carrés habitables
600 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/06/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Mooie alleenstaande woning in doodlopende straat in welgelegen residentiële buurt op boogscheut strand Bredene.
Deze knappe woning in landelijke stijl ligt op een perceel van 600m2 en heeft een bebouwde oppervlakte van 120m2.

Dit pareltje omvat een mooie inkomhal met gastentoilet, woonkamer met aansluitend lichtrijke veranda, volledig ingerichte keuken (koelkast, diepvries, oven, professioneel groot gasfornuis,..)
Op de eerste verdieping bevinden zich nog 3 mooie slaapkamers, waarbij de master bedroom over een eigen dressing ruimte beschikt. De badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo, relax ligbad en douche.

Hiernaast beschikt de woning nog over een dubbele garage met sectionale poorten, ruime wasruimte, oprit voor twee wagens en niet te vergeten een prachtig aangelegde tuin met vijver, groot tuinhuis, sauna, dompel ton en jacuzzi. Deze oase van rust heeft een fantastische zon-oriëntatie om tot in de late uurtjes te genieten van deze welness faciliteiten.

Hiernaast beschikt de woning over een regenwaterput (toiletten op aangesloten), alarmsysteem en 32 zonnepanelen.

De unieke ligging, klasse volle afwerking met kwaliteitsmaterialen en mooie ruimtes bieden hier een fantastische opportuniteit!

Bij verdere interesse en afspraak enkel via mail aan [email protected] met korte toelichting aangaande gezins -en financiële toestand, reden verhuis en bezoekmogelijkheden.

Contacter