Villa à louer

980€ par mois

3 chambres

Immoweb code : 11237919
Immoweb code : 11237919

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
Disponible le : 01/06/2024

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze recente woning is gelegen in de residentiële verkaveling ‘Groene Herdersgoed’ nabij belangrijke invalswegen. De woning geniet van een stijlvolle architectuur met verfijnde elementen en is rustig gelegen op het einde van een doodlopende straat.

Via de inkomdeur betreden we deze energiezuinige woning en komen we binnen in de inkomhal met gastentoilet en toegang tot de gezellige en lichtrijke woonkamer met open keuken. De keuken is volledig ingericht met kasten en inbouwtoestellen, zoals koelkast, kookplaat, oven, vaatwas, .... Via de keuken is er eveneens toegang tot de ruime berging met voorziening voor aansluiten van wasmachine en droogkast. Zowel via de woonkamer als de keuken is de tuin met zonnig terras te betreden. De tuin beschikt eveneens over een tuinhuis om uw tuinspullen in op te bergen. Via een poort heb je makkelijk toegang met uw fiets tot de tuin.
Op het eerste verdiep vinden we 3 slaapkamers terug, waarvan 2 ruime kamers en een badkamer voorzien van ligbad, douche, lavabomeubel en toilet.
De zolder biedt meer dan ruimte genoeg om overige spullen in op te bergen.

Als kers op de taart is deze woning volledig opgeschilderd, voorzien van moderne verlichting, gordijnen en/of rails. Kortom deze woning is instapklaar.

Parkeerplaats(en) voor de woning.

Contacter