Villa à vendre

835000€

4 chambres 302 mètres carrés

Immoweb code : 11361385
Immoweb code : 11361385

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
302 mètres carrés habitables
900 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze energiezuinige villa werd tussen 2018 en 2022 volledig gerenoveerd en is ideaal gelegen tussen de verbindingswegen A12 en E19, dichtbij winkels, scholen en het openbaar vervoer. Geniet van overvloedige natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen die de ruimtes verlichten en een warme sfeer creëren.
Op de begane grond vindt u een ruime inkomhal met vestiaire, een gastentoilet, een sfeervolle woonkamer met een gashaard en een grote keuken met kwalitatieve ingebouwde toestellen en kookeiland. Er is ook een ruime berg-/wasruimte. Via het schuifraam van de woonkamer heeft u toegang tot het overdekte terras.
Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, een bureau, een aparte toilet en een badkamer die beschikt over een inloopdouche, dubbele lavabo, grote spiegelkast en extra kastruimte.
Verder bezit deze villa een geïsoleerde zolder, een ruime kelder en een garage. Achteraan in de tuin staat een tuinhuis met overkapping waaronder zich een jacuzzi bevindt voor zes personen en er ook plaats is voor een tuinlounge. Aan de zijkant van de woning is er een overdekte fietsenstalling. De gevel is volledig geïsoleerd. Daarbovenop zijn in elke slaapkamer airconditioning en elektrische rolluiken voorzien voor extra comfort en veiligheid. De villa beschikt ook over zonnepanelen, een condensatieketel op gas en een elektrische warmwaterboiler. De elektrische installatie voldoet aan de actuele normen.
Interesse? Bel 0468 24 02 07 of e-mail [email protected]

Contacter