Villa à vendre

625000€

6 chambres 457 mètres carrés

Immoweb code : 11359499
Immoweb code : 11359499

Aperçu

6 chambres
1 salle de bains
457 mètres carrés habitables
1823 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze villa is uitermate rustig gelegen in een mooie, groene residentiële omgeving. Toch geniet deze woning een vlotte bereikbaarheid naar de omliggende gehuchten, gemeenten en de Zuiderring. Het centrum van Balen, lokale winkels en scholen zijn makkelijk met de fiets bereikbaar.

Via de inkomhal, met vestiaireruimte, komt u in de zeer ruime (88 m²) leefruimte die opgedeeld is in een zithoek en een eethoek. Uiteraard is hier nog makkelijk een bureauruimte, speelhoek, ... te creëren. Dankzij de vele ramen zowel aan de voor- als achterkant geniet u aangenaam veel lichtinval, de houten parketvloer en de haard zorgen dan weer voor extra warmte en gezelligheid. De leefkeuken bestaat enerzijds uit een keuken welke voorzien is van een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser natuurstenen werkbladen en voldoende kastruimte en anderzijds een ruime ontbijt-/eethoek, welke tevens van een inbouwhaard voorzien is. In de volledig glazen tuinkamer geniet u een grote tijd van het jaar en heb je tevens een mooi zicht op de tuin en het achterliggende groen. Beneden is er verder nog een achterinkom met vestiairekasten en toilet en een betegelde wasplaats/berging met douchecel. Grote dubbele inpandige garage.

Op de verdieping geeft de nachthal uit op de 4 zeer ruime slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een dressing en komt tevens rechtstreeks uit in de badkamer, welke voorzien is van een ligbad, douche en een dubbele wastafel in meubel met extra kastruimte. Apart toilet.

Contacter