Villa à vendre

5 chambres 420 mètres carrés

Immoweb code : 9515569
Immoweb code : 9515569

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
420 mètres carrés habitables
2336 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Rustig gelegen landhuis op een perceel van 2.336 m². Op het gelijkvloers beschikt de woning over een lichte inkomhal, een apart toilet, een gezellige woonkamer met inbouwcassette (op hout), een modern ingerichte leefkeuken, 2 mooie slaapkamers, een dressing, een ingerichte badkamer en een wasplaats. Op de verdieping 3 bijkomende slaapkamers, apart toilet, een tweede ingerichte badkamer (nieuw), een polyvalente ruimte en de technische ruimte. Dubbele inpandige garage en woning is volledig onderkelderd.

Mooi aangelegde tuin met losstaande garage en prachtig bijgebouw dewelke zeer luxueus is ingericht en afgewerkt met sauna, verwarmde ontspanningsruimte met binnen-en buitendouche, overdekt terras, verwarmde jaccuzi en nog een extratuinberging.

Indeling:
Gelijkvloers:

Via de inkomhal met gastentoilet komt u rechtstreeks in de mooie woonkamer met inbouwhaard (op hout). De woonkamer gaat naadloos over in de prachtige en volledig ingerichte leefkeuken (inductiekookplaat, heteluchtoven, microgolfoven, koelkast en vaatwasser) van waaruit u rechtstreeks toegang heeft tot het mooie terras.
Op het gelijkvloers bevinden zich 2 mooie slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer. De masterbedroom beschikt over een aparte dressing.
Dubbele inpandige garage met toegangsluik naar de kelder. De kelder (stahoogte 2m40) is eveneens toegankelijk via een vaste trap in de hal.

Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich 3 extra slaapkamers, een apart to

Contacter