Villa à vendre

585000€

3 chambres 270 mètres carrés

Immoweb code : 11343165
Immoweb code : 11343165

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
270 mètres carrés habitables
794 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze energiezuinige (B-label) tijdloze villa omvat o.a. woonkamer, keuken, berging, 3 slaapkamers, badkamer, wasplaats met douche, inpandige garage, zolderruimte en tuinhuis. Deze eigendom is zeer rustig gelegen!

Indeling:
Gelijkvloers:
We betreden de woning via de inkomhal met apart gastentoilet en vestiaire. De hal geeft enerzijds toegang tot de ruime woonkamer met gezellige houtkachel en anderzijds tot de volledig uitgeruste keuken. Veel lichtinval door de grote ramen achteraan. Halfopen keuken, voorzien van hedendaagse toestellen. Deze is geïnstalleerd met natuurstenen werkblad, inductievuur, combi oven, ijskast, vaatwasmachine en veel kastruimte. Praktische berging met aansluitend de wasplaats die voorzien is van een extra douche. Inpandige garage met automatische poort.

Eerste verdieping:
Op het verdiep vinden we 3 slaapkamers terug, alsook een ruime badkamer geïnstalleerd met dubbele lavabo, ligbad en toilet. De masterbedroom is voorzien van een ruime dressing. De zolder is te bereiken via een vlizotrap vanop de overloop.

Tuin:
De fraai aangelegde tuin is perfect georiënteerd. De eigendom is volledig omheind en voorzien van een tuinhuis. Op het ruime terras is het op ieder moment van de dag genieten.

Bijzonderheden:
- Energiezuinige woning (EPC-B)
- Rustig gelegen
- Conforme elektriciteitskeuring
- Regenwaterput 10.000 liter

Contacter