Villa à vendre

* 1075000€

6 chambres 425 mètres carrés

Immoweb code : 11372263
Immoweb code : 11372263
*hors taxes

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
425 mètres carrés habitables
1300 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Kwadraat finaliseerde er zopas deze parel van een villa in Opvelp, een charmant dorpje temidden van velden en bosland op ongeveer 10 min van Leuven. De villa staat diep en geborgen ingeplant op een heel mooi perceel van 13 are waarop de tuin volledig werd aangelegd, en dat een prachtig uitzicht biedt op de achterliggende velden.

Ook binnenin zeeën van ruimte met een vloeroppervlakte van maar liefst 425 m2, 2,80 m hoge plafonds op het gelijkvloers, uitgestrekte glaspartijen voor veel daglicht, een op maat gemaakte vestiaire, een rijkelijke leefruimte annex zonovergoten leefkeuken met fantastisch uitzicht op de tuin en achterliggend agrarisch gebied, een aparte tv- of bureaukamer, 5 slaapkamers waaronder een erg mooie mastersuite met luxueuze privébadkamer en ruimte voor een dressing, een tweede badkamer en een unieke afgewerkte polyvalente ruimte op de tweede verdieping, ideaal als zesde slaapkamer, bureau, fitness…

De woning 100% instapklaar want van onder tot boven geschilderd in smaakvolle tinten, voorzien van eiken parket, mooie raamdecoratie en verlichtingsarmaturen, tv-scherm, etc.

Last but not least is deze villa ontworpen met een zorgzame focus op duurzaamheid en ecologie, door de installatie van o.m. van een geothermische warmtepomp, 20 zonnepanelen van 435 Wp, balansventilatie systeem D, regenwaterrecuperatie… resulterend in een fantastisch E-peil 0 (= energielabel A+).

Contacter