Maison à vendre

589000€

3 chambres 175 mètres carrés

Immoweb code : 11342919
Immoweb code : 11342919

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
175 mètres carrés habitables
1422 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Open bebouwing op een perceel van 14are 22ca op toplocatie in Bornem centrum. De locatie van deze woning is uitzonderlijk gunstig: grenzend aan natuur- en bosgebied, omringd door rust en groen en toch in het centrum met alle voorzieningen (winkels, scholen, cultureel centrum) op wandel- en fietsafstand (<500m).

Op het gelijkvloers is er een inkomhal met apart toilet, een ruime lichtrijke eetkamer met aansluitend een gezellige zithoek met veel natuurlijke lichtinval, een open haard en zicht op de grote groene tuin. Verder is er nog een geïnstalleerde keuken met berging, een ruimte voor een bureau, speel- of hobbyhoek en een overdekt terras.
Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een gerenoveerde badkamer met ligbad, douche, lavabo en toilet.

De woning beschikt ook over een ruime garage met wasplaats, een oprit voor 4 wagens, een carport en een overdekte ruimte om eventueel fietsen te stallen.

De grote aangelegde tuin met 2de terras is een oase van groen met veel privacy. De ideale plaats om volledig tot rust te komen en te genieten van het buitenleven en gezellige zomeravonden met familie en vrienden.

Deze woning met veel potentieel biedt je een uitgelezen kans om, mits enkele opfrissingswerken, een unieke duurzame woning te creëren volledig naar jouw smaak, op een groot perceel in centrum Bornem.

Heeft u interesse in deze buitenkans? Contacteer ons voor een afspraak via mail: [email protected]

Geen immokantoren aub.

Contacter