Villa à vendre

1900000€

5 chambres 640 mètres carrés

Immoweb code : 11337469
Immoweb code : 11337469

Aperçu

5 chambres
4 salles de bains
640 mètres carrés habitables
2073 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Deze prachtige Manoir is een waar pareltje, gelegen in het rustige Brasschaat - Vriesdonk, op een royaal perceel van ongeveer 2.073 vierkante meter. Bij het betreden van deze woning verwelkomt een ruime inkomhal en bevindt zich een gastvrij toilet met een wastafel. 

Deze villa werd gebouwd in 2002 en is voorzien van technische snufjes, zoals een uitgebreid elektrasysteem, een centraal stofzuigsysteem en de mogelijkheid om een lift te plaatsen (de schacht is al aanwezig).

De woonkamer bevat hoogwaardige massief houten vloeren, een gezellige open haard en grote ramen die uitkijken op de weelderige tuin. Vanuit de woonkamer bereikt u de tv-kamer. De keuken is een knusse plek met degelijke voorzieningen en gaat naadloos over in een ruime bijkeuken met werkblad en kasten. Bovendien kunt u vanuit de keuken heerlijk vertoeven in de prachtige orangerie, met haar hoge plafond en sfeervolle open haard en leiden openslaande deuren naar een gezellig terras.

De 5 slaapkamers zijn luxueus ingericht.

In de inpandige garage is ruimte voor twee auto's.

De ruime kelder (ca. 40m²) en zijn er diverse technische installaties aan, waaronder een geavanceerd alarmsysteem.

Bent u benieuwd om deze villa te ontdekken? Onze makelaar begeleid u graag voor een rondgang. Plan uw afspraak in via onze digitale agenda of contacteer Christophe via

Contacter