Villa à vendre

1235000€

5 chambres 310 mètres carrés

Immoweb code : 11353903
Immoweb code : 11353903

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
310 mètres carrés habitables
3113 mètres carrés de terrain

Description

Villa

Désolé il n'y a pas de traduction française. Open inkomhal met rechts de inpandige garage voorzien van een sectionale poort en met aparte toegang tot de tuin. Vestiaire met ingemaakte kasten en toegang tot de kruipkelder. Gastentoilet met handenwasser.
Bureau met prachtig zicht op het groen en met een ingewerkte sauna. Achteraan de ruime, open leefruimte, voorzien van veel glaspartijen, met wederom een prachtig zicht op de tuin. Grote open keuken met keukeneiland en aansluitend een lager zitgedeelte. Naast de keuken bevindt zich de aparte bijkeuken met diepvries en toegang tot de grote droge kelder.
Via een zwevende trap toegang tot de overloop van de eerste verdieping. 4 slaapkamers waarvan achteraan de masterslaapkame
Zeer ruimebadkamer voorzien van een vrijstaand ligbad en een grote inloopdouche met regenshower.
Aparte dressing (eventueel 5de slaapkamer)
Een aparte wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Hier kan eenvoudig een ruime tweede badkamer gecreëerd worden.
Tot slot nog een handige berging.
Prachtig tuin met achteraan zuidoost oriëntatie en zijdelings west, de gehele dag geniet deze tuin dus optimaal zonlicht én optimale privacy. Natuurlijke zwemvijver met inlooptrap (filtering via lava en pompen).

Bijzonderheden
Unieke ligging (zeer privatief – geen buren, omringd door natuurdomeinen)
Recent gebouwd – TOP qua technieken en isolatie
32 zonnepanelen - vloerverwarming mét koeling (geothermische warmtepomp)
Ge

Contacter