Villa à vendre

5 chambres 400 mètres carrés

Immoweb code : 9757626
Immoweb code : 9757626

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
400 mètres carrés habitables
1452 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zeer ruime woning op perceel van ca. 1.500 m² met praktijkruimte op gunstige zichtlocatie te Dessel-Witgoor. Op het gelijkvloers ruime praktijkruimte (met aparte ingang) bestaande uit een wachtkamer, apart toilet, bureauruimte en aansluitend onderzoekskamer. De woning: inkomhal, gastentoilet, ruime woonkamer, ingerichte keuken, veranda en dubbele inpandige garage. Op de verdieping bevinden zich 5 slaapkamers, een ingerichte badkamer en een apart toilet. Ruime zolder te bereiken via valluik in één van de kamers. Woning volledig onderkelderd.

Mooi aangelegde tuin met verwarmd buitenzwembad (9 x 4m) en ruime parkeergelegenheid voor de woning. Ideaal voor uitoefening van vrij beroep!

Gelijkvloers:
Het praktijkgedeelte is toegankelijk via een aparte ingang aan de voorzijde van de woning en beschikt over een wachtzaal met apart toilet, een bureauruimte met aansluitend een onderzoeksruimte.
De toegang naar de woonvertrekken bevindt zich aan de rechterzijde van het gebouw. De inkomhal met gastentoilet biedt toegang tot alle woonvertrekken op het gelijkvloers. Zo komt u in de gezellige woonkamer, opgedeeld in een eetplaats en een zitruimte. Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot de gezellige tuinkamer waar het heerlijk vertoeven is en beschikt over een speksteenkachel. Aansluitend aan de leefruimte is er de volledig ingerichte keuken voorzien van alle inbouwtoestellen (heteluchtoven, koelkast, vaatwasser, microgolfoven, keramische kookplaat en dampkap) met ontbijthoek. Van

Contacter