Villa à vendre

359000€

4 chambres 270 mètres carrés

Immoweb code : 11357449
Immoweb code : 11357449

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
270 mètres carrés habitables
1086 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze authentieke villa is gelegen in Diepenbeek en is de perfecte woning voor wie op zoek is naar een ruime woning op een mooi perceel. De woning is gelegen op een perceeloppervlakte van 1086m2 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 274m2( ref. EPC). De woning is centraal gelegen en nabij verschillende uitvalswegen en allerhande faciliteiten.

De villa is in 2012 gedeeltelijk gelijkvloers gerenoveerd. Het gelijkvloers heeft een inkomhal, een grote woonkamer met een aangrenzende veranda, een moderne badkamer, een lichtrijke keuken, een wasplaats, een berging en een inpandige garage.
Op het verdiep geeft de overloop uit op 4 ruime slaapkamers, een grote nachthal en een tweede badkamer, hetgeen ideaal is voor een groot gezin.
De zolder is tevens ruim genoeg om te benutten.

De veranda, het aansluitende terras en het overgrote deel van de omheinde tuin zijn westgeoriënteerd waardoor je hier volop kan genieten van de namiddag- en avondzon met zicht op de kerktoren.

Daarnaast zijn er ook verschillende recreatiemogelijkheden in de omgeving, zoals wandel- en fietsroutes.

Kortom, deze villa is een droomwoning voor wie op zoek is naar ruimte , een centraal ligging, privacy en een prachtige tuin.

Contacter