Villa à vendre

529000€

4 chambres 202 mètres carrés

Immoweb code : 11319288
Immoweb code : 11319288

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
202 mètres carrés habitables
762 mètres carrés de terrain

Description

Villa

Désolé il n'y a pas de traduction française. Rustig gelegen open bebouwing met o.a. ruime leefruimte, 4 slaapkamers en 1 badkamer op een perceel van ca. 762 m2 met een aparte garage en overdekt terras.

Gelijkvloers
Inkomhal met meterkast en gastentoilet. Grote en lichtrijke leefruimte (ca. 84 m2) onderverdeeld in een eethoek, een zithoek met gashaard en tuindeuren naar het terras en een TV / tuinkamer, deze ruimte is op een natuur / leistenen vloer voorzien van vloerverwarming. Keuken (ca. 12 m2) in landelijke stijl met granieten werkblad en voorzien van alle hedendaagse inbouwapparatuur zoals gasfornuis, dampkap, combi microgolf/oven, vaatwasser en koelkast. Aangrenzende een berging en een wasplaats met aansluitingen voor wasmachine, hier is ook de HR CV installatie op gas ondergebracht.

Eerste verdieping
Middels een vuren houten trap vanuit de zitkamer toegang tot de nachthal op de eerste verdieping met ingemaakte kasten die uitgeeft op 4 slaapkamers en 1 badkamer voorzien van ligbad, douche, 2 lavabos en toilet. De gehele verdieping, met uitzondering van de badkamer is op laminaat.

Zolder
Middels een vlizotrap toegang tot een ruime bergzolder.

Tuin
Mooie open en aangelegde tuin met oprit naar de achter op het perceel gesitueerde garage met automatische poort en een overdekt terras. De tuin is geheel omheind en voorzien van sproei installatie.

Contacter