Villa à vendre

6 chambres 357 mètres carrés

Immoweb code : 10786880
Immoweb code : 10786880

Aperçu

6 chambres
3 salles de bains
357 mètres carrés habitables
1650 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
CONTACT: Sander op 0479 35 56 02 of via [email protected]

Residentieel gelegen te Gentbrugge wordt dit uitzonderlijk vastgoed te koop aangeboden. Deze riante villa bevindt zich op een omvangrijk perceel met mature, discrete tuin. Zonder twijfel een opportuniteit met ontzettend veel mogelijkheden, wooncomfort en privacy. De woonst werd steeds met de grootste zorg onderhouden, gerenoveerd en energetisch geoptimaliseerd.

De royale inkom biedt toegang tot een aparte bureel, gastentoilet en trappenhal. Leefruimte, eetplaats en keuken lopen geleidelijk in elkaar over en staan in verbinding met de adembenemende tuin.

Op de eerste verdieping vinden we master bedroom met ensuite badkamer (incl. dubbele douche), dressing, twee grote slaapkamers en badkamer.

De tweede verdieping werd ingericht als comfortabele studio met slaapplaats, zithoek, keuken en badkamer. Het verdiep kan evenwel eenvoudig omgetoverd worden naar bijvoorbeeld twee slaapkamers of grote polyvalente ontspanningsruimte.

Het eigendom beschikt over twee autostaanplaatsen, een inpandige garage en een overdekte fietsenstalling. Bovendien is er een zeer grote kelder.

EPC-score: 228
Mobi-score: 8,9

Contacter