Villa à vendre

399865€

5 chambres 287 mètres carrés

Immoweb code : 11199221
Immoweb code : 11199221

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
287 mètres carrés habitables
803 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op de rand van het centrum van Halen vind je deze residentiële, goed onderhouden woning uit begin jaren 70.
De inrichting van bepaalde ruimtes, waaronder de keuken, bevinden zich nog steeds in die typische jaren ’70-stijl.
In de zomer geniet je van een heerlijke zonsondergang op één van de terrasjes in de prachtig aangelegde, Zuidwest georiënteerde tuin.
Je woont in de directe nabijheid van food en non food winkels, gezellige horeca met o.a. wijnbar, school, sportaccommodatie, openbaar vervoer, toeristisch fietspad “De Ijzerenweg”. Perfect gelegen op 3 min. van de E314 richting Leuven en richting verkeerswisselaar E314/E313 in Lummen.
Je wordt verwelkomd in een ruime inkomhal. Van hieruit loop je recht door naar de seventies keuken met vernieuwde toestellen en kan je naar de woonruimte met mooi uitzicht op de tuin en ingebouwde houtkachel voor gezellige winteravonden.
Nog steeds op het gelijkvloers bevindt zich ook een afzonderlijke ruimte die gebruikt kan worden als bureau, speelkamer, slaapkamer, …
Vanuit de inkomhal ga je naar boven waar je vanuit een open nachthal naar de 5 ruime slaapkamers en badkamer met ligbad en toilet kan. Tevens bevindt er zich in de masterbedroom een lavabo met koud én warm water (perfect om te bouwen tot een inloopdouche of ligbad).
De zolder is voldoende ruim om als extra bergruimte benut te worden.
Last but not least is er nog een ruime, perfect droge kelder met garage + 4 extra ruimtes waaronder een wasruimte (wasmachine/droogkast) met douche.

Contacter