Villa à vendre

4 chambres 485 mètres carrés

Immoweb code : 9657039
Immoweb code : 9657039

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
485 mètres carrés habitables
1717 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zeer ruime Vlassak-Verhulstvilla met binnenzwembad en wellness, 3 à 4 slaapkamers, 2 badkamers in een rustige straat op en met ca. 1.717m² grond.

Indeling gelijkvloers:
De ruime inkomhal met vestiaire en toilet is momenteel voorzien van een ontvangstbalie, welke eenvoudig kan verwijderd worden. Deze hal is centraal gelegen en geeft ons toegang tot de verschillende leefruimtes, het bureau, de ruime dubbele garage en de tussenruimte/zithoek voor de wellness.
Vooraan de villa vinden we het ruime bureau (momenteel gebruikt als nagelstudio), hiernaast de gezellige zit/TV-hoek, afgesloten door gietijzeren deur naar de grote woonkamer met openhaard in de hoek, gezellige zithoek, eetplaats en luxueuze open leef-keuken voorzien van alle modern comfort. Via zowel de schuiframen van de zithoek en keuken, komen we tot het ruime zonne-terras.
De tussen/kleedruimte naar de wellness toe is voorzien van een gezellige zithoek aan de openhaard, aansluitend een badkamer/ligbad, infra-rood-zetels. Hier aansluitend komen we tot het binnenzwembad. Deze volledige ruimte werd opnieuw geïsoleerd en afgewerkt met een waterafstotende laag met hier ook weer toegang tot de hamam en douche.

Eerste verdieping:
De centrale hal op de bovenverdieping geeft ons toegang tot de verschillende slaapkamers en badkamers.
De masterbedroom heeft een gezellige openhaard, via een glazen deur een dressing, welke ons toegang geeft naar de badkamer. Deze badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele lavab

Contacter