Villa à vendre

695000€

3 chambres 189 mètres carrés

Immoweb code : 11316663
Immoweb code : 11316663

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
189 mètres carrés habitables
497 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Alleenstaande en verzorgde villa op een hoekperceel, mooi gelegen in een rustige villawijk te Heist-aan-Zee. De villa beschikt over 3 slaapkamers, een inpandige garage en een zuidwest gericht zonneterras. Een aantrekkelijke locatie op korte afstand van alle winkels, het station en op fietsafstand van het strand van Knokke-Heist.

Huidige indeling: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een zonnige woonkamer met directe toegang tot het zuidwest georiënteerd zonneterras, een aparte keuken met eetplaats en aansluitend een praktische bijkeuken/wasplaats. De garage is inpandig en voorzien van een elektrische poort.

Op de verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers waarvan één extra ruime masterbedroom. Tussen de masterbedroom en de hal een ruime doorloop badkamer voorzien van ligbad, dubbele lavabo en voetbad. Op de nachthal nog een tweede toilet en een tweede badkamer (douche).

De woning is omringd door een mooie tuin met zonneterrassen. Parkeren kan gemakkelijk op het eigen perceel of in de garage. Grote zolderruimte, overal rolluiken, regenput, sproeisysteem.

Bezoeken? Graag na afspraak met Willem Cauwels op tel 050.89.27.70

Contacter