Villa à vendre

539000€

4 chambres 246 mètres carrés

Immoweb code : 11304629
Immoweb code : 11304629

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
246 mètres carrés habitables
1518 mètres carrés de terrain

Description

Propriété de caractère

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren villa met vier slaapkamers op een perceel van 15a18ca te Herentals.

Gelegen net buiten het centrum van Herentals aan de fel gegeerde wijk 'De Molekens', met alle faciliteiten in de directe omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten alsook de E313 zeer vlot bereikbaar.

U betreedt deze woning via de inkomhal, uitgerust met een gastentoilet, die toegang verleent aan de L-vormige leefruimte, die door de grote raampartijen van aangenaam veel lichtinval geniet. Vervolgens bereikt u de naastliggende keuken, uitgerust met een ontbijthoek. Verder is er op de gelijkvloerse verdieping nog één slaapkamer en een bureauruimte aanwezig. Op de eerste verdiepingbevinden zich drie ruime slaapkamers, een dressing/bergkamer en een badkamer. De badkamer is tevens bereikbaar via de master bedroom. De zolder en kelder, die beide te bereiken zijn via een vaste trap, zorgen voor voldoende bergruimte. Tot slot staat deze woning met een aparte garage, op een prachtig zuidwest georiënteerd perceel, waar het heerlijk vertoeven is!

Wie op zoek is naar een karaktervolle villa die hij/zij dient te renoveren naar zijn eigen belangen, is hier aan het juiste adres!

Extra:
- EPC 818 kWh/m²
- Wg, Vergund Geachte constructie, GvKr, Gvv, Gmo

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting
Voor meer informatie, kijk sne

Contacter