Villa à vendre

495000€

4 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 11262216
Immoweb code : 11262216

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
220 mètres carrés habitables
4400 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ruime laagbouwwoning op een prachtig perceel van 4400m2 met achteraan een zuidgerichte tuin met veel zicht op een groene omgeving. Nabij zijn er verschillende fiets- en wandelroutes zoals Merodebos, ’t Schipke, Kruiskensberg enz. De woning is gelegen aan een invalsweg naar het centrum van Herenthout, op +/- 2km van winkels en scholen.
U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet die toegang geeft tot de ruime leefruimte waar de grote raampartijen een ruimtelijk gevoel geven met veel lichtinval en een mooi zicht op de zuidgerichte tuin. Er bevindt zich ook een open haard die zorgt voor een gezellige sfeer tijdens de wintermaanden.
Ook vanuit de volledig uitgeruste keuken heeft u zicht op de tuin en een groene omgeving.
Op het gelijkvloers vindt u eveneens een nachthal met 4 ruime slaapkamers en een badkamer. Verder is er nog een ruime berging met vaste trap naar een ruime zolder. Deze zolder kan je inrichten voor verschillende doeleinden. ( hobbyruimte, kantoorruime, speelruimte enz. ) Er is ook een grote inpandige garage met plaats voor 2 wagens. Er is ook een kelder aanwezig.
Een groot deel van de zuidgerichte achtertuin is volledig omheind en ideaal voor dieren zoals geitjes, paarden enz. In de grote tuin kan nog een ruim bijgebouw geplaatst worden en is er ev. nog ruimte voor een zwembad met poolhouse.
EPC D waardoor er geen renovatieverplichting is.
Meer info of een bezoek plannen? [email protected] of 0471 456 789

Contacter