Villa à vendre

829000€

4 chambres 250 mètres carrés

Immoweb code : 11245845
Immoweb code : 11245845

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
250 mètres carrés habitables
695 mètres carrés de terrain

Description

Villa

Désolé il n'y a pas de traduction française. Vrijstaande ruime villa met veel lichtinval op een perceel van 695 m²!
Deze prachtige villa met een stijlvolle uitstraling heeft een ideale ligging. De woning is gelegen in een rustige woonwijk, omgeven door groen en biedt een perfecte combinatie van comfort en functionaliteit.
De villa is gelegen in Hove, een charmante en groene gemeente in de buurt van Antwerpen. In de omgeving zijn er diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen, parken en recreatieve mogelijkheden. Bovendien biedt de nabijheid van openbaar vervoer en snelwegen gemakkelijke toegang tot andere delen van de regio.
Indeling
We betreden de villa via de inkomhal met apart gastentoilet die toegang biedt tot de lichtrijke leefruimte. De ruime leefruimte is het centrale punt van deze villa. Met voldoende ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een eethoek, is deze leefruimte ideaal om te ontspannen, te entertainen en quality time door te brengen met familie en vrienden. De grote ramen zorgen voor een prachtig uitzicht op de tuin en zorgen ervoor dat het natuurlijk licht de ruimte overstroomt. Aansluitend op de leefruimte bevindt zich de keuken met toegang tot de bergruimte en de garage.
Op de eerste verdieping vinden we drie ruime slaapkamers (14, 14 en 21 m²) en de badkamer met douche en ligbad terug. Op de tweede verdieping bevindt zich de riante vierde slaapkamer met een oppervlakte van 40m².
Als troef heeft deze villa een overdekt

Contacter