Villa à vendre

720000€

6 chambres 291 mètres carrés

Immoweb code : 11373007
Immoweb code : 11373007

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
291 mètres carrés habitables
847 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze recente charmante villa werd in 2014 gebouwd in een doodlopende straat nabij het centrum van Hulshout op een perceel van +/- 847 m². De woning is ontworpen door architecte Mieke Van Herck. De woning omvat o.a. woonkamer, keuken, 6 slaapkamers, 2 badkamers, wasplaats en tuin met gemetste carport en berging. Deze eigendom is smaakvol afgewerkt met zeer kwalitatieve materialen zoals parket, kwalitatieve eiken keuken, mortex in de badkamer, ingemaakte kasten, etc.

Gelijkvloers:
Vanuit de inkomhal op een authentieke kerkvloer met gastentoilet en ingemaakte kasten betreedt u deze prachtige gezinswoning. Van hieruit heeft u toegang tot het ruime en lichtrijke woongedeelte dat enerzijds bestaat uit een charmante keuken die geplaatst is in 2022 met eiken kasten, kookeiland met inductievuur, combi-oven, vaatwasmachine en natuurstenen werkblad. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de wasplaats/berging met ingemaakte kasten waar u toegang tot heeft via een eiken deur die is ingewerkt in de kastenwand van de keuken. Anderzijds betreden we rechts de woonkamer met een kwalitatieve parket en gashaard. Aansluitend is een bureauruimte/speelkamer terug te vinden. De achtergevel is voorzien van grote ramen waardoor u overal veel lichtinval heeft en een mooi zicht op de fraai aangelegde tuin.

Eerste verdieping:
Op de verdieping vindt u 4 volwaardige slaapkamers waarvan de master bedroom is afgewerkt tot in de nok van het dak waardoor dit een zeer ruimtelijk gevoel geeft. De nachthal is

Contacter