Villa à vendre

4 chambres 221 mètres carrés

Immoweb code : 11402501
Immoweb code : 11402501

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
221 mètres carrés habitables
605 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze schitterende, moderne villa gelegen op een ruim perceel van 605 m², ideaal gesitueerd in Jabbeke. Dankzij de strategische ligging vlakbij de autosnelweg richting Brussel is deze woning perfect voor mensen die vaak onderweg zijn. Brugge en de kust zijn binnen twintig minuten bereikbaar. Ondanks de uitstekende verbindingen, bevindt de woning zich in een rustige, doodlopende straat in een recent ontwikkelde buurt.

Instapklaar en modern ontwerp

Met een bewoonbare oppervlakte van 221 m² is deze villa volledig instapklaar en nauwelijks gebruikt. De architect heeft gekozen voor een ontwerp dat maximaal natuurlijk licht binnenlaat, met grote glaspartijen aan de zonzijde. De lichte en ruime woonkamer biedt een prachtig uitzicht op de rustige straat. Een stijlvolle gashaard zorgt voor extra gezelligheid. Via een glazen schuifdeur in zwarte afwerking, subtiel weggewerkt in de muur, bereikt u de hoogwaardige keuken. Deze is uitgerust met een keramische kookplaat, ingebouwde afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en combi-oven. De keuken heeft bovendien voldoende ingebouwde kasten met handige lades.

Functionele en stijlvolle indeling

De ruime inkomhal is ontworpen om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te laten. De woning is uitgerust met uitgebreide domotica (sfeerverlichting en bediening van rolluiken) via een Nikosysteem per ruimte. De garage, afgewerkt met een sectionale poort met houtafwerking, biedt voldoende ruimte en bevat de technische installaties. Op

Contacter