Villa à vendre

1345000€

4 chambres 360 mètres carrés

Immoweb code : 11360939
Immoweb code : 11360939

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
360 mètres carrés habitables
4126 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze schitterende villa, gelegen in het rustige en residentiële Kapellenbos, combineert een voortreffelijke afwerking met een adembenemende natuurlijke omgeving. Recentelijk is de woning volledig vernieuwd door het vooraanstaande bouwbedrijf "Valckenborgh", waarbij uitsluitend duurzame en energiebesparende materialen zijn gebruikt en de indeling en stijl geheel zijn herzien.

Bij binnenkomst via de hal verkrijgt men toegang tot een gastentoilet, een garderobe, en een afzonderlijke bureauruimte. Deze centrale hal leidt ook naar een riante leefruimte, die dankzij grote raampartijen baadt in natuurlijk licht en naadloos aansluit op de prachtige tuin. De living, met zijn ruime en gezellige zithoek op eiken parketvloer en ingebouwde Metalfire haard, en de eetkamer met tegelvloer en eigen haard creëren een warme, uitnodigende sfeer. De lichtrijke eetkamer is verbonden met de kwalitatieve open keuken, een perfecte combinatie van functionaliteit en stijl, uitgerust met een eiland, op maat gemaakte kasten, en hoogwaardige apparatuur inclusief een "Smeg" gasfornuis, een combi- en stoomoven, vaatwasser, en koelkast. Aangrenzend bevindt zich een wijnkamer, een bijkeuken/berging, en een wasruimte.

Een massief eiken trap voert naar de eerste verdieping, waar drie royale slaapkamers (24, 18 en 24m²), een badkamer met douche, en het mastergedeelte te vinden zijn. Het mastergedeelte (78 m²) omvat een apart toilet, een luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en een lavabomeubel met marmeren b

Contacter