Villa à vendre

475000€

7 chambres

Immoweb code : 11275563
Immoweb code : 11275563

Aperçu

7 chambres
3 salles de bains
983 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gelegen in het charmante Kaprijke biedt Molenstraat 6 een unieke kans op een ruim en veelzijdig thuis. Deze gemeente, gewaardeerd om zijn serene landschap en nabijheid tot essentiële voorzieningen, maakt het leven hier zowel comfortabel als verbonden met de natuur.

Bij binnenkomst valt de ruime inkomhal op, die leidt naar een uitnodigende leefruimte, landelijke keuken die functionaliteit uitstraalt.
De begane grond herbergt verder twee gezellige slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer, naast een praktische wasruimte, berging, en een sfeervolle veranda die uitnodigt tot relaxen.

Op de eerste verdieping vindt u vier bijkomende slaapkamers en een tweede badkamer, perfect voor een groot gezin of voor gasten. De aanwezigheid van een zolderruimte biedt extra opslag of de mogelijkheid tot een extra hobbyruimte.

Een bijzondere toevoeging aan het pand is de ruime tweede garage, met plaats voor twee auto's, werkruimte en een bovengelegen woonruimte of man cave/ sheshed.
Deze ruimte is ideaal voor tieners, inwonende familieleden of als werkplek voor zelfstandigen, en biedt veelzijdige mogelijkheden voor gebruik.

De goede EPC-score van deze woning benadrukt de energie-efficiëntie, wat niet alleen bijdraagt aan een lagere energierekening, maar ook het milieu ten goede komt. Deze woning combineert op harmonieuze wijze het comfort van modern wonen met de charme van het landelijke leven in Kaprijke, en is ideaal voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en veelzijdigheid.

Contacter