Villa à vendre

680000€

5 chambres 250 mètres carrés

Immoweb code : 11282745
Immoweb code : 11282745

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
250 mètres carrés habitables
3285 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige villa (BJ 1985) op een perceel van 32a 85ca is gelegen in een doodlopende straat in het groene Keerbergen, in een aantrekkelijke en bosrijke omgeving en biedt een oase van rust en comfort. Deze woning is omgeven door een ruime tuin en heeft een veranda, een gezellig terras en dakterras waar u kunt genieten van de zon en het groen in volstrekte privacy.
Met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers is deze villa perfect voor een groot gezin of voor iemand die veel ruimte op prijs stelt. Totale bewoonbare oppervlakte is 250 m². De villa is goed onderhouden en biedt gedeeltelijk vloerverwarming en airconditioning voor extra comfort. 20 zonnepanelen en een zonneboiler houden het energieverbruik laag. EPC score is 268, label C.
De ligging van de villa is ideaal, met goede verbindingsmogelijkheden naar nabijgelegen dorpen en alle voorzieningen. Het centrum van Keerbergen, lagere en middelbare scholen bevinden zich op 2 Km, warenhuis op 1 Km en het Meer van Keerbergen op wandelafstand.
Kortom, deze villa in Keerbergen heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en luxe leven. Aarzel dus niet om een kijkje te nemen en laat u betoveren door deze prachtige parel in het groen.
Voor meer gedetailleerde informatie en aanvraag bezoek: raadpleeg zeker onze website: www.dekrem.be.

Contacter