Villa à vendre

1150000€

5 chambres 370 mètres carrés

Immoweb code : 11308142
Immoweb code : 11308142

Aperçu

5 chambres
3 salles de bains
370 mètres carrés habitables
4926 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. JACQ. Real Estate stelt u graag deze exclusieve villa voor op een prachtig perceel van circa 4926 m2!
Vanaf u het domein betreedt via de lange oprijlaan wordt u meteen betoverd door de indrukwekkende uitstraling van deze luxueuze woning, zeer rustig gelegen in een oase van groen.

Op het gelijkvloers vindt u een riante inkomhal met apart gastentoilet, een lichtrijke eetkamer en het salongedeelte (vloerverwarming). Het salon (plafondhoogte circa 6m) geniet een riante open haard in natuursteen en heeft een prachtig zicht op de tuin. De ruime leefkeuken is voorzien van alle comfort.
Deze villa beschikt over 5 volwaardige slaapkamers, elk met hun eigen unieke en stijlvolle inrichting.
Verder zijn er 2 badkamers afgewerkt met oog voor detail. (uitgerust met een ligbad, een bidet, een dubbele en enkele wastafel) en een apart gastentoilet met handenwasser.

1ste verdieping: open mezzanine op een prachtige houten vloer uit een oud klooster (incl. Van Laere biljart tafel), 3 ruime slaapkamers met een open haard. Op deze verdieping hebt u ook een badkamer met bad, enkele lavabo, toilet en bidet.

Verder beschikt de woning over een dubbele inpandige garage, parkeergelegenheid buiten, een grote kelder en een aparte en praktische wasruimte.

BIJZONDERHEDEN:
- de volledige woning is afgewerkt met eik (vloeren, balken, ramen, ingemaakte kasten, deuren, garagepoort).
- riante garage met 2 bakovens.
-

Contacter