Villa à vendre

849000€

4 chambres 242 mètres carrés

Immoweb code : 11314317
Immoweb code : 11314317

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
242 mètres carrés habitables
3322 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Knappe villa-woning in bosrijke omgeving

Op een residentiële ligging ten midden van een bosrijke omgeving vinden we deze knappe villa-woning terug. De woning is ontworpen om binnenin optimaal te genieten van de prachtige tuin van ±33are. Dit door de vele grote raampartijen die zorgen voor een leuke connectie met de tuin. Daarnaast zorgen voor veel lichtinval.

Met 4 slaapkamers en een apart bureau, bereikbaar via de inkomhal, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin, terwijl de rustige omgeving de perfecte inspiratiebron is voor het thuiswerken. Met een slaapkamer en badkamer op de gelijkvloers biedt deze woning een extra troef naar gemak en toekomstgericht wonen.Alsof dit nog niet genoeg is, verrast deze woning met een volledige kelder met 2 garages. Niet alleen biedt dit extra opslagruimte, maar het garandeert ook veilige parkeergelegenheid voor jouw voertuigen.

In de zomer is het heerlijk vertoeven in de ruime tuin. Omgeven door groen kan je genieten van de rust en privacy.

De woning is residentieel gelegen nabij het centrum van Keerbergen. Hier heb je tal van lokale handelaars, restaurants en supermarkten. Geniet van de rust van de natuur zonder in te boeten op de bereikbaarheid van winkels, scholen en andere voorzieningen.

Meer info op: WWW.ERAVIJFHOEK.BE

Contacter