Villa à vendre

1345000€

3 chambres 136 mètres carrés

Immoweb code : 11356474
Immoweb code : 11356474

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
136 mètres carrés habitables
204 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Mogelijkheid tot onmiddelijke beschikbaarheid!
Volledig instapklare knappe koppelvilla in een rustige charmante villawijk, zeer gunstig gelegen nabij het Zegemeer en iconische hotel "La Réserve" en op een 5tal min. wandelen van het strand. Mooi aangelegde tuin met buitenverlichting en 2 strategisch gelegen terrassen waardoor je én ontbijt in het zonnetje en mee verplaatst met de zon voor een gezellige avond bbq!
Charmante inkomhall met gastentoilet en vestiaire. Mooie living en eetkamer met veel lichtinval en voorzien met strakke gashaard. Goed uitgeruste keuken met veel opbergmogelijkheden en ingebouwde wijnkoelkast. Via de mooie witte trap die, onmiddelijk het vakantiegevoel opwekt, gaan we naar de 1ste verdieping: ruime master met dressing, hippe badkamer met lavabo, douche, ligbad en wc.
2de slaapkamer met ensuite lavabo en inloopdouche.
2de verdieping: ruime 3de slaapkamer en/of buro, opgesplitst in 2 delen: slaapmogelijkheden tot wel makkelijk 6 personen. Inpandige ruime garage met veel opbergruimte en buitenparking. Bijzonderheden:
Automatische rolluiken en zonnewering, Voorziening en aansluiting thuislader voor elektrische wagen, alarmsysteem, gashaard Cosyflame, veel opbergmogelijkheden. Unieke tuin en fantastische locatie op enkele minuten van het rustgevende Zegemeer, het beroemde hotel La "Réserve", het casino en het strand en dit in een rustige charmante villawijk.
De perfecte vakantiewoning maar ook ideaal als eerste verblijf...

Contacter