Villa à vendre

2395000€

4 chambres

Immoweb code : 11289314
Immoweb code : 11289314

Aperçu

4 chambres
4 salles de bains
617 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Super charmante villa, compleet gerenoveerd en mooi gelegen in een rustige villawijk op fietsafstand van het centrum van Knokke. De villa beschikt over 4 slaapkamers elk voorzien van hun eigen badkamer, een garage en een prachtige tuin genietend van veel privacy.

Een elegante hall met ingebouwde zitbank en vestiairekast, gastentoilet, sfeervolle woonkamer met een gezellige gashaard en een leuke connectie met de mooi aangelegde tuin. Een open keuken met prachtig werktablet en eetplaats in travertin. Alle toestellen zijn ingebouwd en kwalitatief (Miele). De grote ramen in de keuken en de woonkamer zorgen voor veel natuurlijk zonlicht en een bijzonder leuk open zicht op de groene tuin.

Deze woning beschikt over 4 extra ruime slaapkamers waarvan 2 kamers op de begane grond telkens voorzien van hun eigen badkamer en 2 prachtige slaapkamers op de verdieping. De slaapkamers hebben telkens op maat gemaakte kasten.

Inpandige garage, extra parking op de oprit, alarmsysteem, besproeiingssysteem, buitenverlichting, warmtepomp, laadpunt voor elektrische wagen ... .

Bezoeken? Graag na afspraak met Willem Cauwels op GSM 0477.60.12.16.

Contacter