Villa à vendre

495000€

4 chambres 279 mètres carrés

Immoweb code : 11322548
Immoweb code : 11322548

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
279 mètres carrés habitables
880 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij deze buitengewone gelegenheid om de sleutels te bemachtigen van jouw droomvilla! Deze majestueuze alleenstaande woning, met een weelderige oppervlakte van 279m² op een royaal perceel van 880m², staat te koop en wacht op zijn nieuwe eigenaar.
Binnenin verwelkomt de villa je met een ruime en lichtrijke leefruimte van maar liefst 51m², ontworpen om een gevoel van openheid en comfort te creëren. De 4 slaapkamers bieden een ideale toevluchtsoord voor rust en privacy, terwijl een extra wasplaats/bureau zorgt voor praktisch gemak in het dagelijkse leven.

Deze woning is niet alleen prachtig, maar ook functioneel, met een kelder en zolder die extra ruimte bieden voor opslag of aanpassing naar wens. De aanwezigheid van een garage en diverse parkeerplaatsen voegt een extra laag van gemak toe aan je levensstijl.

De tuin, een ware oase van rust, is zuidwestelijk georiënteerd, waardoor je de luxe hebt om de warme zonnestralen te omarmen terwijl je geniet van je eigen groene paradijs. Hier, te midden van de natuur, vind je de perfecte plek om te ontspannen of om gezellige momenten te delen met vrienden en familie.

Wat deze villa nog specialer maakt, zijn de twee regenputten met elk een capaciteit van 7500 liter, een duurzaam aspect dat de ecologische verantwoordelijkheid van de woning onderstreept.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de magie van wonen in dit buitengewone pand!

Contacter