Villa à vendre

580000€

4 chambres 219 mètres carrés

Immoweb code : 11207356
Immoweb code : 11207356

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
219 mètres carrés habitables
593 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze moderne lichtrijke villa uit 2016 is gelegen in Kruibeke vlakbij de mooie Kruibeekse polders.
Via een open inkomhal kom je de woning binnen, voorzien van een ingebouwde vestiairekast en een apart gastentoilet. Verder loop je door naar de lichtrijke leefruimte dankzij de grote raampartijen. De vernieuwde pelletkachel en kurkwand zorgen voor een warme en gezellige sfeer.
Daarna kom je terecht in de prachtige keuken. Het ruime kookeiland met aangebouwde eettafel zijn afgewerkt met staalplaat. De keuken is voorzien van inductievuur, vaatwasmachine, ijskast, diepvries, combi stoom/hete luchtoven, combi micro/oven en vernieuwde recirculatie dampkap.
Aaneensluitend is een aparte berging, voorzien van aansluiting voor wasmachine en droogkast, handwasser en alle nutsvoorzieningen.
Het gelijkvloers is afgewerkt met hoogwaardig natuursteen en is volledig voorzien van vloerverwarming, net zoals de badkamer.
Via een ingewerkte open trap komen we op de bovenverdieping, voorzien van vier ruime slaapkamers. De masterbedroom is voorzien van een open dressing en kijkt bovendien uit op de mooie Barbiervallei en open velden. Verder is er nog een tweede dressing in de hal vlakbij de badkamer. Deze heeft een inloopdouche, WC en dubbele lavabo.
Buiten vind je een mooie ruime tuin van +- 300m² die Zuid-West georiënteerd is, een bijgebouw met toilet en keuken en een ruime garage. De woning is voorzien van zonnepanelen, zonnecollectoren en nieuwe warmtepomp. Interesse? Mail of bel (na 17u) ons!

Contacter