Villa à vendre

569000€

3 chambres 250 mètres carrés

Immoweb code : 11288470
Immoweb code : 11288470

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
250 mètres carrés habitables
1460 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze kwalitatief afgewerkte villa ligt op een perceel van 14a 60ca, is voorzien van zonneluifels op de zuidkant en rolluiken op de westkant. De tuin is volledig aangelegd met een zwembad, meerdere terrassen en een speelweide.
De ruime tuin is zuid west gericht met een prachtig verzicht over de achtergelegen velden.
Deze instapklare open bebouwing ligt in de nabijheid van het openbaar vervoer en op 7 km van de oprit E40 in Tienen.
Het woongedeelte ligt op het gelijkvloers en op de 1e verdieping bevinden zich de 3 slaapkamers en de badkamer. Boven de slaapkamers bevindt zich nog een zolderverdieping.
Onder het woongedeelte is er nog een volledig betegelde kelderverdieping met 4 ruime bergruimtes en dubbele garage met een automatische poort.
De woning is bovendien uitgerust met 7 KWP fotovoltaïsche zonnepanelen wat ruim voldoende is voor de eigen elektriciteitsbehoefte. Bovendien heb je nog tot eind 2030 recht op groenstroomcertificaten van 350 euro per geproduceerde kilowatt opgewekte elektriciteit.
De badkamer, de keuken en de wc's zijn volledig vernieuwd en dankzij de gunstige EPC score C is er geen renovatieverplichting.
De woning is beveiligd met een alarm, het perceel is volledig omheind en afgesloten met een automatische houten poort uitgerust met videofoon.
Als je op zoek bent naar een woning die veel troeven heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een bezoek.

Contacter